Демонстрация в подкрепа на арестувания кмет на Генерал Тошево Валентин Димитров.

...
Демонстрация в подкрепа на арестувания кмет на Генерал Тошево Валентин Димитров.
Коментари Харесай

След арест по искане на Кьовеши: Демонстрация в подкрепа на кмета на Генерал Тошево

Демонстрация в поддръжка на задържания кмет на Генерал Тошево Валентин Димитров. Вчера той беше задържан по съмнения за измами с евросубсидии за повишение на енергийната успеваемост на здания. Задържането е по искане на Европейската прокуратура.

Валентин Димитров е упрекнат за измами със дотации за повишение на енергийната успеваемост

„ Каза ми с две думи: „ Арестуват ме “ и това беше. След това не сме се чували. Явно мръсната игра за новата предизборна акция стартира. Никъде не написа, че е откраднал пари или осъществил план. Пише, че има неверна информация към Европейски Съюз “, сподели братът на Валентин Димитров.

Хората се събраха пред постройката на полицията в Добрич с плакати „ Освободете кмета на Генерал Тошево “. Местната конструкция на Българска социалистическа партия е уредник на митинга. Част от протестиращите също считат, че задържането е обвързвано с идните локални избори. 

У нас се проверяват афери за съвсем половин милиард евро

„ Как по осъществен план в интервала 2017 – 2019 година завършен и финализиран би трябвало да се издигнат обвинявания през 2023 година тъкмо преди изборите “, пита ръководителят на общинския съвет на Генерал Тошево.

По информация на bTV кметът на града се намира Първо РПУ и е арестуван за до 24 часа. Тепърва ще стане ясно дали ще му бъдат повдигнати обвинявания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР